Λευκαρίτης: «Ένα άθλημα να κινδυνεύει, τι να συζητάμε! Για όνομα του Θεού»

Λευκαρίτης: «Ένα άθλημα να κινδυνεύει, τι να συζητάμε! Για όνομα του Θεού» Λευκαρίτης: «Ένα άθλημα να κινδυνεύει, τι να συζητάμε! Για όνομα του Θεού»

Δηλώσεις τον SuperΣπορ παραχώρησε ο πρόεδρος της Πετρολίνα ΑΕΚ, Αντρέας Λευκαρίτης για όσα έγιναν χθες στο Λευκόθεο και όχι μόνο.


Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

«Εμείς σαν ΑΕΚ τα περιμέναμε, ήταν αναμενόμενο γιατί βγήκαν πολλές ανακοινώσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ για διάφορα γεγονότα. Εξηγήσαμε και στους παίκτες τι θα γινόταν, μακάρι να ήταν η τελευταία φορά και να μην το ξαναδούμε. Ευτυχώς που δεν είχαμε τραυματίες. Τα αντικείμενα που έπεφταν ήταν τέτοια που θα μπορούσε να πάθει ζημιά οποιοδήποτε. Ότι και να σας πω…»


Πως ξεκίνησαν όλα αυτά;
«Σε μία απόφαση του διαιτητή για μία φάση που ήθελαν βήματα στον Σιζόπουλο. Από το παιχνίδι φαίνονται διαφορετικά σε σχέση με την τηλεόραση και έπεσαν αντικείμενα και μπήκαμε στα αποδυτήρια μέχρι να αποφασίσουμε τι θα γίνει. Έκρινε η διαιτησία να μπούμε μέσα και αν ξαναγίνει να διακοπή ο αγώνας.

Εκείνη την ώρα ήμασταν συγχυσμένοι, φοβισμένοι και νομίζω θα έπρεπε να είχε περισσότερη Αστυνομία».

Καλλιεργήθηκε τις προηγούμενες μέρες αυτό το κλίμα;
«Και πριν το τρίτο παιχνίδι αν δείτε κάποιες δηλώσεις παραγόντων του ΑΠΟΕΛ βομβαρδιζόταν το κλίμα για την Λάρνακα. Όσοι καταλαβαίνουν ξέρανε ότι η ΑΕΚ και ο Κεραυνός είναι οι καλύτερες ομάδες. Κάποιες προσπαθούν να ρίχνουν στάχτες στους φιλάθλους τους και να ρίχνουν αλλού τις ευθύνες στη διαιτησία κτλ. Δεν φταίνε οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ. Βλέπει ο κόσμος τα παιχνίδια. η δυναμικότητα της ΑΕΚ φέτος δεν μπορεί να συγκριθεί. Τι να λέμε τώρα».

Για το ζευγάρι με τον ΑΠΟΕΛ:
«Εγώ το πίστευα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλύτερη ομάδα φέτος. Όλοι όσοι καταλαβαίνουν από μπάσκετ καταλαβαίνουν ότι είναι καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ψάχνουμε αφορμές για να κάνουμε πανικό σε ένα γήπεδο καλαθόσφαιρας. Μετά το τρίτο παιχνίδι που έβριζαν ένα συγκεκριμένο άτομο οι φίλοι της ΑΕΚ, αντέδρασε πριν το ματς το άτομο αυτό».

Δεν νιώθετε ότι απογοητεύουν αυτούς που αγαπάνε το άθλημα;
«Όλους μας απογοητεύουν. Μείναμε 4-5 παράγοντες και η καλαθόσφαιρα είναι από τα πιο καθαρά αθλήματα και προσπαθούμε από μόνοι μας να τα καταστρέψουμε. Εγώ θέλω να ξέρει ο κόσμος που αγαπά την καλαθόσφαιρα ότι θα δει σπουδαία παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό. Να δούμε ωραία παιχνίδια και να το απολαύσει ο κόσμος».

Ήσασταν στο λεωφορείο όταν δέχθηκε επίθεση η αποστολή;
«Όχι. Ήταν στο κυκλικό κόμβο του Μετρό και έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου στην αριστερή πλευρά και ευτυχώς δεν είχαμε τραυματίες, ευτυχώς. Ένα άθλημα να κινδυνεύει. Τι να συζητάμε. Για όνομα του Θεού».

227