Σελλάς: «Έβγαλαν καρδιά και έδειξαν άντερα, ξέρουν ποιος είναι ο υποκινητής των επεισοδίων»

Σελλάς: «Έβγαλαν καρδιά και έδειξαν άντερα, ξέρουν ποιος είναι ο υποκινητής των επεισοδίων» Σελλάς: «Έβγαλαν καρδιά και έδειξαν άντερα, ξέρουν ποιος είναι ο υποκινητής των επεισοδίων»

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Πετρολίνα ΑΕΚ, Βασίλης Σελλάς για όλα όσα έγιναν στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ χθες (18/4) βράδυ.


Αναλυτικά:

«Υπήρχαν ενδείξεις όλη την βδομάδα ότι τα πράγματα θα ήταν άγρια. Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έπραξαν όπως έπρεπε. Μετά το παιχνίδι της Λάρνακας δεχθήκαμε απειλές από λιγοστούς φίλους του ΑΠΟΕΛ ότι όταν θα έρθετε Λευκωσία θα δείτε τι θα σας κάνουμε. Στο πιο απαράδεκτο ήταν ότι στη σύσκεψη της Αστυνομίας ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ δεν δέχθηκε την ταυτοποίηση με οδηγίες εκ των άνωθεν και καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε. Έδρασαν οι γνωστοί άγνωστοι και είδαμε αυτά που είδαμε, δυστυχώς».


Μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα κάνατε τις απαραίτητες συστάσεις προς τους αρμοδίους για να αποφευχθούν αυτά;
«Σίγουρα. Η θέση μας ήταν να γίνει ταυτοποίηση, υπάρχουν και τα πρακτικά αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν δέχτηκε με την πρόφαση ότι στη Λάρνακα δεν έγινε ταυτοποίηση. Κινδύνεψε η σωματική μας ακεραιότητα, των παικτών και η δική μας. Παίκτες μας δεχτήκανε κροτίδες, μπουκάλες και… πιριλιά».

Για την ανακοίνωσε του ΑΠΟΕΛ, είπε:
«Έχει κουράσει η καραμέλα με τη διαιτησία. Έγινε το final-4 και ζητήσαμε Κύπριους. Τώρα έρχονται ξένοι και συνεχίζονται οι αντιδράσεις. Να φέρουμε διαιτητές από την Ζιμπάμπουε να δούμε τι θα γίνει. Όταν λέμε για υποκινητές και το τρίο της διαιτησίας ας δούνε ποιος τιμωρήθηκε τις τελευταίες φορές με τη δικαστική και ο υποκινητής ξέρουν ξεκάθαρα ποιος είναι όλων αυτών των επεισοδίων και ο νοών νοείτο».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας και στο προπονητικό τιμ για την καρδιά και τα άντερα που έδειξαν παρά τις απαράδεκτες συνθήκες και κατάφεραν και έβγαλαν αυτά που έπρεπε στο παρκέ».

Από: ThemaSports

348