Τεράστιος Ντίνος Λευκαρίτης, έδωσε στεγνά τον υπαίτιο: «Ο ηθικός αυτουργός ονομάζεται Πανίκος Χατζηλιασής»

Τεράστιος Ντίνος Λευκαρίτης, έδωσε στεγνά τον υπαίτιο: «Ο ηθικός αυτουργός ονομάζεται Πανίκος Χατζηλιασής» Τεράστιος Ντίνος Λευκαρίτης, έδωσε στεγνά τον υπαίτιο: «Ο ηθικός αυτουργός ονομάζεται Πανίκος Χατζηλιασής»

Ο Ντίνος Λευκαρίτης μίλησε το μεσημέρι στον "Άστρα 92.8" και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ...


Αρχικά: "Το ΑΠΟΕΛ με εξέπληξε θετικά, νόμιζα ότι θα περνούσαμε πιο εύκολα απ' ότι θα περνούσαμε. Δυστυχώς αντί να βρούμε αντίπαλο στο γήπεδο, βρήκαμε αντίπαλο αλλού. Εγώ είμαι από εκείνους που λένε πως δεν πρέπει να διαφημίζουμε τα επεισόδια, πρέπει να τα καταδικάζουμε και τελεία και παύλα.

Πρέπει να καταδικάσουμε όμως και τους αυτουργούς αυτών των ατόμων. Αυτά τα άτομα είναι λίγα και κρύβονται μέσα στο πλήθος. Το ΑΠΟΕΛ έχει ίσως μια από τις καλύτερες κερκίδες στην Κύπρο αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι κακοί φίλαθλοι που δεν νομίζω ότι είναι φίλαθλοι. Είναι εκεί για να δημιουργήσουν πρόβλημα".


Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: "Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και στο Λευκόθεο που η ΑΕΚ έχασε έγιναν λάθη. Υπάρχουν τρία μέρη σε ένα αγώνα: Οι δυο ομάδες και η διαιτησία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν σωστά και λάθη σε ένα αγώνα. Την προηγούμενη φορά που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ δεν έκανε λάθη η διαιτησία; Φυσικά και έκανε. Εμείς συγχαρήκαμε και το ΑΠΟΕΛ και την διαιτησία σε εκείνο τον αγώνα και πήγαμε πάρακατω. Δηλαδή όταν ήταν μπροστά το ΑΠΟΕΛ 13 πόντους, η διαιτησία ήταν σωστή;

Ο ηθικός αυτουργός ονομάζεται Πανίκος Χατζηλιασής και δεν φοβάμαι να το πω".

Από kerkida

801