Στα 41 του, μάλλον, λέει «αντίο» ο Τζο-Τζο Γκαρσία

Στα 41 του, μάλλον, λέει «αντίο» ο Τζο-Τζο Γκαρσία Στα 41 του, μάλλον, λέει «αντίο» ο Τζο-Τζο Γκαρσία

Πέρσι, τέτοιον καιρό φάνηκε ότι η απόφαση του ήταν ειλημμένη. Ωστόσο τελικά την αναθεώρησε και συνέχισε για έναν ακόμη χρόνο, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν να πιστεύουν ότι θα την αναθεωρήσει εκ νέου. Για τον Τζο-Τζο Γκαρσία το σχόλιο και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 41 του χρόνια!


Έστω και αν ο Τζο-Τζο, βρίσκεται σε αυτήν την όντως (πολύ) μεγάλη ηλικία για τα αθλητικά δεδομένα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν ακόμη -τουλάχιστον- χρόνο, σε ψηλό επίπεδο. Σημασία όμως έχει το τι θα αποφασίσει ο ίδιος, αλλά όπως μας είχε πει σε παλιότερη συνομιλία μας, ότι αυτήν τη φορά, η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Άρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, η κυπριακή καλαθόσφαιρα θα «αποχαιρετήσει» τον παίκτη Τζο-Τζο Γκαρσία μετά από μια μακρότατη παρουσία και ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν πρωτοήλθε στην Κύπρο για να αγωνισθεί στον ΑΠΟΕΛ, ήταν ακόμη… μωρό (στα 23 του)!


Κάπου εδώ όμως θα πρέπει και η ίδια η κυπριακή καλαθόσφαιρα να απευθύνει και ένα «ευχαριστώ» στη σύζυγο του, την Κατερίνα μιας και η ζωή τα έφερε έτσι ώστε ο Γαρσία να παντρευτεί συμπατριώτισσά μας και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να παραμείνει στην Κύπρο ο Τζο-Τζο (έγινε και Ορθόδοξος Χριστιανός) και να μας προσφέρει τόσα πολλά (στις ομάδες που αγωνίστηκε και στην Εθνική).

215