Οι κομάντος της Πετρολίνα ΑΕΚ… ξεσάλωσαν (photos)

Οι κομάντος της Πετρολίνα ΑΕΚ… ξεσάλωσαν (photos) Οι κομάντος της Πετρολίνα ΑΕΚ… ξεσάλωσαν (photos)

H Aκαδημία καλαθόσφαιρας της Πετρολίνα ΑΕΚ ευχαριστεί το BATTLEFIELD LIVE CYPRUS που για το διασκεδαστικό Paintball αυτό το Σαββατοκυρίακο. Οι ομάδες των Κ16 Ανδρών, Κ16 Γυναικών, Κ14 Ανδρών, Κ14 Γυναικών, Κ12 Ανδρών και Κ12 Γυναικών πέρασαν μία απίστευτη εμπειρία.


Οι ομάδες διασκέδασαν, αυξάνοντας την συνεργασία και την ομαδική δουλειά με τις δραστηριότητες να βοηθάνε πάρα πολύ τα παιδιά να δουν τους συμπαίκτες τους με ένα διαφορετικό μάτι και να τους επιτρέψουν να συνδεθούν με διαφορετικό τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι στις προπονήσεις αυτής της βδομάδας θα έχουν ευχάριστες αναμνήσεις να θυμούνται και θα έχουν αυξήσει την συνεργασία τους στο παρκέ.

Αυτό το Σαββατοκυρίακο μαζί με το BATTLEFIELD LIVE CYPRUS είχαμε την δυνατότητα να αυξήσουμε την κοινονικότητα, τις ικανότητες, να επικοινωνήσουμε καλύτερα, να χτίσουμε ομαδικότητα, να βελτιώσουμε την απόδοση, να πανηγυρίσουμε ομαδικά και να επιτρέψουμε στους αθλητές να δουλέψουν μαζί με συναρπαστικό τρόπο.


Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία αυτό το Σαββατοκυρίακο. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών που πέρασαν μαζί μας ευχάριστα τον χρόνο τους και έλαβαν μέρος σε αυτή την δραστηριότητα για ομαδικό πνεύμα.

430