Ο αγιασμός έγινε! Οι υποχρεώσεις σε σπουδαία τουρνουά και η πρόκληση της Ευρώπης

Ο αγιασμός έγινε! Οι υποχρεώσεις σε σπουδαία τουρνουά και η πρόκληση της Ευρώπης Ο αγιασμός έγινε! Οι υποχρεώσεις σε σπουδαία τουρνουά και η πρόκληση της Ευρώπης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (04/09) ο καθιερωμένος αγιασμός της Πετρολίνα ΑΕΚ για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο (2017/18). Ο αγιασμός έγινε στο Κίτιον πριν από την προπόνηση, παρουσία και του προέδρου της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Αντρέα Λευκαρίτη.

Οι καλαθοσφαιριστές μας διανύουν την δεύτερη βδομάδα της προετοιμασία τους, καθώς οι προπονήσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα (28/08).


Θα ακολουθήσει, όπως και πριν από δύο χρόνια, η συμμετοχή στο Hariri Τοurnament στον Λίβανο από τις 08/09-16/09 και ακολούθως στο Ζιβανάρειο Τουρνουά (22/09-24/09) με αντιπάλους ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ Αθηνών και Ρέθυμνο.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον δεύτερο προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup , θα αρχίσουν την Τετάρτη (4/10) εκτός έδρας κόντρα στην νικήτρια του ζευγαριού BC Nevezis (LTU)-BC Rilski Sportist (BUL). Ο επαναληπτικός διεξάγεται μία βδομάδα αργότερα (11/10) στην Κύπρο.

286