Ασπίδα προστασίας με απίστευτη καταγγελία από την Πετρολίνα ΑΕΚ σε παιχνίδι που κερδίσαμε με 22 πόντους (βίντεο)

Ασπίδα προστασίας με απίστευτη καταγγελία από την Πετρολίνα ΑΕΚ σε παιχνίδι που κερδίσαμε με 22 πόντους (βίντεο) Ασπίδα προστασίας με απίστευτη καταγγελία από την Πετρολίνα ΑΕΚ σε παιχνίδι που κερδίσαμε με 22 πόντους (βίντεο)

Σε μία απίστευτη καταγγελία έχει προβεί η Πετρολίνα ΑΕΚ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaSports. Μία καταγγελία που έρχεται μετά το παιχνίδι με την ΕΘΑ το οποίο κέρδισε άνετα με διαφορά 22 πόντων.  


Το άθλημα της καλαθόσφαιρας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου. Ομάδες επενδύουν αρκετά χρήματα και αυτό που ζητούν είναι ίση και σωστή αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Στην Πετρολίνα ΑΕΚ όμως έχουν να λένε για το διαιτητή Μάριο Αθανασίου, ο οποίος καταγγέλθηκε επίσημα στα αρμόδια όργανα σήμερα (7/11) για προκλητική στάση και διαιτησία, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΕΘΑ.  

Μάλιστα, ζητά από την ομοσπονδία να επενδύσει στη διαιτησία τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να βελτιωθεί να πάει σπίτι του! Για όλους αυτούς τους λόγους που προαναφέραμε, δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά, κρίνουμε αναγκαία την κάθοδο ξένων διαιτητών. Καλούμε όλους τους αρμόδιους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για το καλό του αθλήματος».


Το ThemaSports εξασφάλισε την επιστολή της προς την Επιτροπή Διαιτησίας και σας την παρουσιάζει πιο κάτω, όπως και το βίντεο που έχει σταλεί με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται.

Δείτε το δημοσίευμα με την επιστολή και το βίντεο ΕΔΩ!


672