Τους λιώσαμε με τρεις απουσίες, χωρίς ψηλό και με τον εξαιρετικό Κουμή

Τους λιώσαμε με τρεις απουσίες, χωρίς ψηλό και με τον εξαιρετικό Κουμή Τους λιώσαμε με τρεις απουσίες, χωρίς ψηλό και με τον εξαιρετικό Κουμή

Πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζαμε αρκετές σοβαρές απουσίες. Επί της ουσίας πήγαμε στη Λευκωσία χωρίς ψηλό και αυτό ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Δημήτρη Κουκούρη.


Εκτός ήταν οι Τρισόκκας, Σέρσι και Μπικς. Τρεις πολύ σημαντικοί καλαθοσφαιριστές που δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν. Κι όμως. Αυτά τα παιδιά έβγαλαν πάθος, θέληση, αποφασιστικότητα. Έδειξαν πόσο μεγάλα καρύδια έχουν.

Όσο κόσμο κι αν μαζεύουν στο Λευκόθεο οι «εκ φύσεως ανώτεροι» άλλο τόσο μας ανεβάζουν και μας πωρώνουν για να τους κερδίζουμε μέσα το εξοχικό. Με μισή ομάδα αλλά με την καρδιά χιλίων λεόντων τους πατήσαμε μέσα στο σπίτι τους/μας.


Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί. Ο Γκίμπσον (31 πόντους), ο Ντούρεν (19 πόντους), ο Τάσιτς (14 πόντους) και ο Πέτροβιτς (12 πόντοι) ήταν αυτοί που στους «αριθμούς» και τις στατιστικές βρέθηκαν πιο ψηλά.

Υπάρχει όμως και ένας ακόμη καλαθοσφαιριστής που έκανε το κάτι παραπάνω. Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο πόντο αλλά ο Μιχάλης Κουμής ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν άφησε τον Φιλντς να πάρει ανάσα και είχε εξαιρετική αμυντική παρουσία.

Γενικά όλη η ομάδα λειτούργησε άψογα και κατάφερε ακόμα και όταν η διαιτησία στο δεύτερο μέρος έκανε ότι μπορούσε για να σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.

Μπράβο σε όλα τα παλικάρια μας, γιατί πραγματικά κατέθεσαν ψυχή…


447