«Ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα»

«Ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα» «Ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΑΕΚ Λάρνακας για την κατάκτηση του κυπέλλου στην καλαθόσφαιρα εξέδωσε ο Δήμος Λάρνακας, μέσω της οποίας τονίζει πως πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα, καθώς και ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα της και να την υποστηρίζει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας:    


«Η πόλη της Λάρνακας, από την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, αισθάνεται υπερήφανη γιατί μια από τις  αθλητικές της Ομάδες, η ΑΕΚ Λάρνακας, εξασφάλισε τον μεγάλο τίτλο  της Κυπελλούχου Κύπρου στην Καλαθόσφαιρα Ανδρών.

Η κατάκτηση της κορυφής αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα, τόσο για την κυπριακή καλαθόσφαιρα, όσο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Επισφραγίζει την αγωνιστική ανωτερότητα που επέδειξαν οι διαγωνιζόμενες ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό μας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν θερμά  τους Αθλητές, την Τεχνική Ηγεσία, τη Διοίκηση, όλο το Επιτελείο του Σωματείου ΑΕΚ, στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της Ομάδας, αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Όλοι τους απέδειξαν πως διαθέτουν ήθος, αγωνιστικό πνεύμα, σκληρή δουλειά και δύναμη ψυχής που διαθέτουν.

Ο Δήμος Λάρνακας θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους και να υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες τους».

 

 
210