Η τρέλα και η παράδοση της... φαμίλιας

Η τρέλα και η παράδοση της... φαμίλιας Η τρέλα και η παράδοση της... φαμίλιας

Ένας ακόμη τίτλος μπήκε στην τροπαιοθήκη της Πετρολίνα ΑΕΚ. Ήταν ο δεύτερος φετινός μετά το Σούπερ Καπ και άπαντες αναμένουν τώρα το τρίτο και… καλύτερο. Υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή για την οικογένεια Λευκαρίτη;    


Η συγκεκριμένη φαμίλια έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές στον κυπριακό αθλητισμό και δη στην καλαθόσφαιρα. Ο Ντίνος Λευκαρίτης άφησε για πάντα το στίγμα του με τη μεγάλη ομάδα του Πεζοπορικού, η οποία κατά το παρελθόν πρωταγωνίστησε σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ η παράδοση συνεχίζεται με τον γιο του, Αντρέα, που είχε ζήσει σαν παιδί και έφηβος μεγάλες στιγμές και τα τελευταία χρόνια γράφει τη δική του ιστορία με την ΑΕΚ.   


Οι επιτυχίες είναι αμέτρητες, ενώ ειδικά την τελευταία πενταετία, οι Λαρνακείς έχουν γίνει οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, με εντυπωσιακές πορείες. Η αγάπη για τον αθλητισμό και την καλαθόσφαιρα, σε συνδυασμό με την… τρέλα και το μεγαλεπήβολο όραμα του Αντρέα, ο οποίος δεν διστάζει να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα και να ανεβάζει διαρκώς επίπεδο την ΑΕΚ, συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας.

Στο πλευρό του πάντα ο… αθόρυβος, Βασίλης Σελλάς και ο Αλέξης Δημητρίου, τον βοηθούν και δίνουν την ψυχή του για την ΑΕΚ, όπως φυσικά και ο ακούραστος εργάτης, Βασίλης Βασιλείου. Κλειδί είναι το οικογενειακό κλίμα και η ανταμοιβή σε παίκτες-σύμβολα, όπως ο Κέβιν Φλόρεντ και ο Τζο-Τζο Γκαρσία, οι οποίοι αξιοποιούνται και μετά την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση.

Η συνταγή της επιτυχίας συνεχίζεται και η… φλόγα μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά, με στόχο την κορυφή και την κατάκτηση τίτλων.

Πηγή: www.cyprusbasket.net
233