Κουνάς: «Έχω μιλήσει με ΑΕΚ»

Κουνάς: «Έχω μιλήσει με ΑΕΚ» Κουνάς: «Έχω μιλήσει με ΑΕΚ»

Έγινε μια επαφή με ΑΕΚ και Κεραυνό, είχε μια πρώτη συζήτηση με το ΑΠΟΕΛ στο οποίο θέλει να δώσει μια ευκαιρία να τα βρουν, τόνισε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104 ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Βασίλης Κούνας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στους «γαλαζοκίτρινους».


Όπως ανέφερε μίλησε με ΑΕΚ και Κεραυνό και είναι τιμή του που οι δυο πρόεδροι των πιο πάνω ομάδων, Λευκαρίτης και Παπαέλληνας ενδιαφέρθηκαν για το άτομο του.


«Κάναμε και μια συζήτηση με το ΑΠΟΕΛ και όλα είναι πιθανά», πρόσθεσε. Συνεχίζοντας, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής υπογράμμισε ότι «θέλω να δώσω μια ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ ώστε να τα βρούμε. Αν υπάρχει πρόβλημα, τότε θα πρέπει κι εγώ να κοιτάξω να βρω κάπου αλλού για να συνεχίσω».

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής επεσήμανε ωστόσο ότι στην απόφαση του δεν θα παίξουν ρόλο μόνο τα λεφτά, αλλά θα κοιτάξει και τις δυνατότητες της ομάδας και το αν θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Γι΄ αυτό όπως είπε, αναμένει να δει ποιος θα αναδειχθεί πρόεδρος στο σωματείο του ΑΠΟΕΛ ώστε να μιλήσει μαζί του για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις, αλλά και να βάλει τους στόχους του καλαθοσφαιρικού τμήματος. «Είμαι και σε ηλικία που πρέπει να επιλέξω ομάδα που να πρωταγωνιστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κούνας, ο οποίος ξεκινά από τη Δευτέρα προπονήσεις με την Εθνική, ενόψει του αγώνα με το Λουξεμβούργο, είπε ότι είναι το καλύτερο έπαθλο για ένα αθλητή η λατρεία που δείχνουν προς το πρόσωπο του οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι του ζητούν να παραμείνει. Κάλεσε δε τον κόσμο να αγοράσει τις κάρτες διαρκείας του σωματείου και να ενισχύσει την ομάδα καλαθόσφαιρας.

Πηγή: sportfm432