Τι έγινε στο φινάλε του τουρνουά που συνδιοργανώθηκε με τον Κεραυνό! Πότε ξεκινάνε τα επίσημα

Τι έγινε στο φινάλε του τουρνουά που συνδιοργανώθηκε με τον Κεραυνό! Πότε ξεκινάνε τα επίσημα Τι έγινε στο φινάλε του τουρνουά που συνδιοργανώθηκε με τον Κεραυνό! Πότε ξεκινάνε τα επίσημα

Φινάλε στο τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από την Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Κεραυνό, με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 90-74 από την ομάδα του Στροβόλου.


Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε ο Προμηθέας Πατρών μετά την νίκη του με 79-72 σε βάρος της Κύμης.


Το τριήμερο τουρνουά αποτέλεσε ένα από τα τελευταία χρήσιμα τεστ για την ομάδα μας πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.    

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν με τον 1ο προκριματικό γύρο του FIBA Champions League, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Telenet Giants Antwerp (Βέλγιο), με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Λάρνακα (20/09) και το δεύτερο στο Βέλγιο (22/09). Εάν η ομάδα μας καταφέρει να προκριθεί τότε θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού: Cantu (Ιταλία) ή Szolnoki Olaj (Ουγγαρία). Εάν τα καταφέρει να προκριθεί θα συμμετάσχει στο Group C.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 14-32, 19-21. 22-16

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης)
Κούνας 4, Biggs 19, Petrovic 2, Releford 2, Davis II 24, Σιζόπουλος, Κουμής 2, Παντελή 7, Skific, Vinales 14.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)
Αbukar 9, King 9, Hagins 21, Channels 21, Reed 11, Μιχαήλ 5, Θεοχαρίδης, Κορωνίδης 6, Willis 17, Ignatovsky, Πηλακούτας.

 
168