Ο καναπές μας βαρέθηκε, ώρα να πάμε γήπεδο!

Ο καναπές μας βαρέθηκε, ώρα να πάμε γήπεδο! Ο καναπές μας βαρέθηκε, ώρα να πάμε γήπεδο!

Παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας εκτός έδρας: Με νίκη θα μπορούσαμε ακόμη και να πάμε στο +7 από τον δεύτερο. Κι όμως, στην κερκίδα είχε δεν είχε 300 άτομα.

Έτσι είναι ρε μάγκες που θέλουμε πρωτάθλημα; Έτσι είναι που είμαστε δίπλα στην ομάδα; Με 300 άτομα σε ένα παιχνίδι δυστυχώς δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Ναι συμφωνούμε, δεν είναι ο κόσμος που θα παίξει μπάλα, όμως παίζει και η δική μας παρουσία σημαντικό ρόλο. Άλλο να έχεις 1000 και 1500 άτομα στην εξέδρα και άλλο 300. Και για να είμαστε και δίκαιοι αυτή η ομάδα δεν αξίζει να έχει τόσο λίγο κόσμο σε ένα εκτός έδρας ματς. Όποιο κι αν είναι αυτό το παιχνίδι..


Γι’ αυτό κόντρα στη Δόξα επιβάλλεται να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και να ξυπνήσουμε. Ας αφήσουμε τον καναπέ. Να πάμε να πάρουμε εισιτήριο και να βρεθούμε όλοι στο Μακάρειο. Εκεί που μας χρειάζεται η ομάδα. Εκεί που πρέπει να είμαστε. Κι ας βρέχει, κι ας κάνει κρύο.

Μια ΑΕΚ την έχουμε ρε μάγκες και φέτος αυτή η ομάδα αξίζει να το σηκώσει. Όχι όμως με 300 άτομα στην κερκίδα! Όχι, όχι, όχι…

818