Το γνωρίζουν, δεν τα παρατάνε και σηκώνουν κεφάλια

Το γνωρίζουν, δεν τα παρατάνε και σηκώνουν κεφάλια Το γνωρίζουν, δεν τα παρατάνε και σηκώνουν κεφάλια

Μία φωτογραφία που άποψη μας τα λέει όλα είναι αυτή που πήρε ο φακός με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παίκτες πεσμένοι κάτω, παίκτες να κοιτάνε ο ένας τον άλλον, σαν να και διερωτούνται με τα μάτια και με άλλες κινήσεις το τι έχει φταίξει τον τελευταίο καιρό και η ομάδα από την κορυφή όπου βρέθηκε σε κάποια φάση, είναι πλέον στον πλην τρία από την κορυφή, ενώ νιώθει και τις δύο μεγάλες Λεμεσιανές ομάδες να την πλησιάζουν.

Σίγουρα, η ομάδα μας περνάει μία «κοιλιά» και οι παίκτες αντιλαμβάνονται πως είναι στα δικά τους πόδια, μόνο και μόνο, η μπάλα για να αλλάξουν τα υφιστάμενα δεδομένα και να την φέρουν και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών και να θέσουν πλώρη για το όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου, για να παίξει η ΑΕΚ στους αγώνες πλέι – οφ τα ρέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Ψυχραιμία, ηρεμία, καθαρό μυαλό και μέσα από τη δουλειά η ΑΕΚ μας μπορεί και πάλι να μας κάνει όλους περήφανους και να εκπληρωθούν οι στόχοι που τέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

584