Άντε να ξεσηκωθούμε και να... αποδείξουμε!

Άντε να ξεσηκωθούμε και να... αποδείξουμε! Άντε να ξεσηκωθούμε και να... αποδείξουμε!

Η ΑΕΚ μας ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την περίοδο 2017 -2018.

Πρώτο εμπόδιο σε αυτή τη σεζόν είναι και Ευρωπαικό...  Και τι Ευρωπαϊκό... Το πρώτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ΑΕΚ Αρένα.

Άρα πρεμέρα ευρωπαϊκη για τη γηπεδάρα μας και ο καθένας φίλος, υποστηρικτής, οπαδός της ΑΕΚ δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει πέρα από το να πάρει και να ξεσηκώσει τον καθένα από την οικογένεια του, τη γειτονιά του και να βρεθεί στο γήπεδο.


Τόσο απέναντι στη Λίνκολν Γιβραλτάρ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ένα καθήκον μας ζητά η διοίκηση του συλλόγου μας και δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να το φέρουμε εις πέρας... Να είμαστε εκεί στη θέση μας στις κερκίδες του ΑΕΚ Αρένα!

Ξεσηκωμός από όλους μας και να αποδείξουμε στον καθένα... τρίτο ότι ο ΑΕΚτζής είναι πιστός στην ομάδα του και συνεχώς στο πλευρό της με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ή καλύτερα έτσι όπως ο ίδιος ο ξέρει με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στις κερκίδες της Αρένα!!!

Πάμε ΑΕΚ!!! Το τρελό ευρωπαϊκό οδοιπορικό ξεκινά με την ευχή και την πίστη για εκπλήρωση των στόχων σε Γιουρόπα Λιγκ και εγχώριες διοργανώσεις!!!

829