Η άμεση αντίδραση της διοίκησης που δείχνει τσαμπουκά και μαγκιά

Η άμεση αντίδραση της διοίκησης που δείχνει τσαμπουκά και μαγκιά Η άμεση αντίδραση της διοίκησης που δείχνει τσαμπουκά και μαγκιά

Αν μιλούσαμε για άλλες εποχές η διοίκηση μας δεν θα έδινε σημασία. Στην καμπή όμως που βρισκόμαστε και επειδή κάποιοι βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο και λένε ότι θέλουν, η διοίκηση δεν θέλει με τίποτα να αφήνει πράγματα και καταστάσεις να αιωρούνται.


Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση της ομάδας μας αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ που προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να μας μετατρέψουν τον Γιαννιώτα σε ένα άγγελο που μόνο το φωτοστέφανο του λείπει.

Η απάντηση της διοίκησης ήταν αυτή που έπρεπε και δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΣ ο κόσμος της ομάδας μας την είδε με ικανοποίηση και ευχαρίστηση, γιατί δυστυχώς, η τακτική της σιωπής και της ηρεμίας, εκλαμβάνεται από πολλούς ως αδυναμία και όχι ως δύναμη θέλησης και πίστης.


Με την κίνηση αυτή η διοίκηση μας δείχνει ότι εκεί που πρέπει και εκεί που θίγεται η ομάδα θα επεμβαίνει. Γι’ αυτό καλό είναι κάποιοι να προσέχουν τι λένε γιατί ο «τίγρης» είναι έτοιμος να δαγκώσει. 

286