Στο ΓΣΠ δεν δώσαμε μάχη, τώρα όμως πάμε για ΠΟΛΕΜΟ!

Στο ΓΣΠ δεν δώσαμε μάχη, τώρα όμως πάμε για ΠΟΛΕΜΟ! Στο ΓΣΠ δεν δώσαμε μάχη, τώρα όμως πάμε για ΠΟΛΕΜΟ!

Βλέποντας το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι η ομάδα μας δεν έδωσε αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πάλεψε, δεν έτρεξε όσο έπρεπε, δεν είχε καθαρό μυαλό αλλά το σημαντικό είναι ότι κατάφερε να πάρει την ουσία που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.


Πλέον, πάμε για την τελική ευθεία όπου η ομάδα μας έχει να δώσει τέσσερις τελικούς. Το παιχνίδι στην Λευκωσία ήταν και αυτό ένας τελικός στον οποίο δεν δώσαμε τη μάχη που θα έπρεπε να δώσουμε, ασχέτως αν κερδίσαμε τον αγώνα.

Τώρα πάμε για τέσσερις ΠΟΛΕΜΟΥΣ! Πάμε κόντρα στο κατεστημένο, κόντρα σε όλους και σε όλα και αν καταφέρουμε και κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος πιθανότατα να είμαστε πρωταθλητές.


Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μας επιτρέπουν να ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό. Κάτι τρελό, κάτι ΑΕΚτζήδικο. Φτάνει να το πιστέψουμε και την πίστη μας πρέπει να τη δείξουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο πρώτοι εμείς οι οπαδοί.

Ούτε στις καφετέριες, ούτε στον καναπέ. Πάμε για παιχνίδι ΠΟΛΕΜΟΥ με τον Απόλλωνα, αλλά και μέχρι το τέλος, και για να μπορέσουν οι παίκτες να το αντιληφθούν και να το ζήσουν στο πετσί τους πρέπει να τους το μεταφέρουμε εμείς οι ίδιοι με τη δυναμική μας παρουσία.

Υ.Γ.: Όταν μιλάμε για παιχνίδι πολέμου δεν εννοούμε ότι πάμε για να παίξουμε βρώμικα ή αντιαθλητικά, ούτε να δημιουργήσουμε εικόνες πολέμου. Πάμε να παίξουμε δυνατά, με πάθος και θέληση. Αυτό εννοούμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

404