Η μουρμούρα που έγινε υπεραισιοδοξία…

Η μουρμούρα που έγινε υπεραισιοδοξία… Η μουρμούρα που έγινε υπεραισιοδοξία…

Λάθη κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Και αν ο Τσάβι Ρόκα δεν έκανε λάθη στην μέχρι τώρα πορεία του στην ΑΕΚ θα έπρεπε να μας ανησυχήσει.


Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει, τι παίκτες πρέπει να έρθουν για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και δουλεύει καθημερινά πάνω σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσει να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να φθάσει στην κορυφή.

Αν και μερικοί αντιμετώπισαν τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης με καχυποψία και ειρωνεία πολλές φορές, τώρα με την απόκτηση του Νάτσο Κάσες έχουν βάλει την γλώσσα πίσω στο στόμα.


Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά. Ούτε όμως από τη μία μέρα στην άλλη έτσι ξαφνικά με μία μεταγραφή ο Ρόκα να έγινε ο καλύτερος του κόσμου ή η ομάδα μας να έχει γίνει υπερομάδα.

Ας αφήσουμε τον Τσάβι και τη διοίκηση να δουλέψουν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα, χωρίς μουρμούρα, και εδώ είμαστε να κάνουμε τα σχόλια μας και την κριτική μας αν χρειαστεί.

Πριν ένα 24ωρο κυριαρχούσε η μουρμούρα σε πολλές περιπτώσεις. Τώρα κυριαρχεί η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός. Κάπου στη μέση δεν γίνεται να το πάμε;

376