Ένα λάθος του διαιτητή, ένα λάθος του Λαμπάν, οι κλασσικές του Τρίσκο και τα όργανα άρχισαν…

Ένα λάθος του διαιτητή, ένα λάθος του Λαμπάν, οι κλασσικές του Τρίσκο και τα όργανα άρχισαν… Ένα λάθος του διαιτητή, ένα λάθος του Λαμπάν, οι κλασσικές του Τρίσκο και τα όργανα άρχισαν…

Έτσι δεν πάμε πουθενά. Η ομάδα μας μέσα στην Τσεχία ηττήθηκε 3-1 από την Βικτόρια Πλζεν και αντί να αρχίσουμε μία προσπάθεια να ξεσηκώσουμε τον κόσμο για να γεμίσουμε την Αρένα το μόνο που κάνουμε είναι κριτική στον Ιδιάκεθ για τις επιλογές του και να μηδενίζουμε ξανά τα πάντα.


Πριν μερικές βδομάδες ο Ιδιάκεθ δεχόταν την αποθέωση ακόμη και από τους επικριτές του και τώρα άρχισαν κάποιοι να φωνάζουν και να «στολίζουν» τον προπονητή μας με διάφορα επίθετα. Με αυτή τη νοοτροπία δεν πάμε πουθενά και πρέπει να το αντιληφθούμε ΟΛΟΙ.


Σίγουρα θα μπορούσαμε να φέρναμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα με 3-1. Ας βάλουμε κάποιες βασικές παραμέτρους κάτω. Το 1-1 προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ, ο Τρισκόφσκι χάνει δυο τεράστιες ευκαιρίες μέσα στην Τσεχία για να «τελειώσει» την Πλζεν και ο Λαμπάν με ένα ατομικό λάθος δίνει πέναλτι και γκολ στους Τσέχους γα το 3-1.

Λίγο πιο καθαρό μυαλό να είχαμε και σήμερα κάποιοι εξ αυτών που πυροβολούν τον Ιδιάκεθ θα τον αποθέωναν. Αφήστε ρε μάγκες την γκρίνια και την ισοπεδωτική κριτική στην άκρη. Σε μερικά βράδια η ομάδα μας δίνει ένα αγώνα στον οποίο καλούμαστε ΟΛΟΙ μαζί να γράψουμε ιστορία. Καλούμαστε ΟΛΟΙ μαζί να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Καλούμαστε ΟΛΟΙ μαζί να γίνουμε ασπίδα στην ομάδα και να της δώσουμε το κάτι παραπάνω.

Οι κριτικές πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν κάνουν καλό. Ειδικά αυτή την στιγμή. Ας συσπειρωθούμε, ας γίνουμε μία γροθιά και ας γεμίσουμε την Αρένα και να την κάνουμε μία πραγματικά «καυτή» έδρα στην οποία θα μπορέσουμε να λιώσουμε τους Τσέχους.

ΟΛΟΙ μαζί όμως και μακριά από μουρμούρα… Για την ΑΕΚ μας!653