Μπράβο στη διοίκηση! Μήπως ο «Μπίδης» δεν ξέρει τι έγινε με Κρίστιανσεν και Βάντερ;

Μπράβο στη διοίκηση! Μήπως ο «Μπίδης» δεν ξέρει τι έγινε με Κρίστιανσεν και Βάντερ; Μπράβο στη διοίκηση! Μήπως ο «Μπίδης» δεν ξέρει τι έγινε με Κρίστιανσεν και Βάντερ;

Η άμεση αντίδραση της διοίκησης μας στο σωστό χρονικό σημείο είναι σίγουρα εξαιρετικά σημαντική σχετικά με το τι έκανε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.


Αν θέλει να έχει πάρε-δώσε ο «Μπίδης» με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να το κάνει αφού θα έχει πρώτα φύγει από την ομάδα μας. Το να παρευρεθεί όμως σε δείπνο του Πρόδρομου Πετρίδη με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ, πάει πολύ. Ειδικά λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι.


Μήπως ο Χαραλαμπίδης δεν ξέρει τι έγινε με Κρίστιανσεν και Βάντερ; Δεν γνωρίζει ότι ο κόσμος είναι στη τσίτα; Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον ποδοσφαιριστή και εμείς βγάζουμε το καπέλο στη διοίκηση μας που αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Δεν αφήνει σκιές και προστατεύει την ομάδα στέλνοντας τα μηνύματα εκεί που πρέπει. Αν κάποιοι έχουν φιλίες με το αντίπαλο δέος καλό είναι να μη το δείχνουν τόσο φανερά. Η Κύπρος είναι μικτή, όλα μαθαίνονται και ο Χαραλαμπίδης έκανε ένα μεγάλο φάουλ. Φάουλ για κόκκινη κάρτα…1842