Εμείς δεν γουστάρουμε να λαμβάνουμε μέρος σε αυτό το κουκλοθέατρο

Εμείς δεν γουστάρουμε να λαμβάνουμε μέρος σε αυτό το κουκλοθέατρο Εμείς δεν γουστάρουμε να λαμβάνουμε μέρος σε αυτό το κουκλοθέατρο

Η Ομόνοια ξεσήκωσε πόλεμο για τα θέμα της ταυτοποίησης στην Αρένα και σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες εναντιώνονται σε ένα μέτρο κατά της βίας.


Κ. Τζιωνή και λοιποί είδατε τι έγινε στο Τσίρειο; Αυτά θέλετε να βλέπετε; Το πρόβλημα μας είναι να μην γίνεται ταυτοποίηση στα γήπεδα;


Δείτε που είναι πραγματικά το πρόβλημα μας και αφήστε τα γλειψίματα στους οπαδούς σας. Έτσι δεν πάμε μπροστά. Αν θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο και όχι πόλεμο η ταυτοποίηση είναι επιβεβλημένη.

Εμείς συγχαίρουμε για μία ακόμη φορά τη διοίκηση της ομάδας μας που εμμένει στο μέτρο της ταυτοποίησης και η οποία δεν παρεκκλίνει από τις αρχές της.

Ας παραδειγματιστούν κάποιοι και ας κάνουν τα μισά απ’ αυτά που κάνει η διοίκηση Καραπατάκη αν θέλουν να δουν άσπρη μέρα.

Σε όσους δεν αρέσει η ταυτοποίηση να μην πατάνε στην Αρένα. Σε όσους αρέσει να βλέπουν τα όσα έγιναν στο Τσίρειο ας πηγαίνουν σε παιχνίδια χωρίς ταυτοποίηση και ας χαίρονται τέτοιο ποδόσφαιρο.

Εμείς δεν γουστάρουμε να λαμβάνουμε μέρος σε αυτό το κουκλοθέατρο.1128