«Νίκη για την Ευρώπη και συνέχεια στο όνειρο» (βίντεο)

«Νίκη για την Ευρώπη και συνέχεια στο όνειρο» (βίντεο) «Νίκη για την Ευρώπη και συνέχεια στο όνειρο» (βίντεο)

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παραχώρησε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.


Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

6η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι την Ομόνοια στο ΓΣΠ (Σάββατο 22/04, 17:00). O προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Jorge Larena έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.


«Είναι ένα νέο μεγάλο παιχνίδι, ένα νέο ντέρμπι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια βρίσκεται εκεί και θα παλέψει μέχρι το τέλος, θα προσπαθήσει. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας, η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, με την βοήθεια των φιλάθλων της και θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, βλέπω τους ποδοσφαιριστές όλη την βδομάδα να είναι συγκεντρωμένοι. Μετά την νίκη κόντρα στην Ανόρθωση οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για την νίκη αυτή την αγωνιστική. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντικοί για μας, για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας.

Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια από τον κόσμο. Θα είναι δύσκολο γιατί θα έχουν βοήθεια του κόσμου τους και χρειαζόμαστε και εμείς τον κόσμο για να μας... σπρώχνει στις δύσκολες στιγμές. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια υπάρχουν δύσκολες στιγμές και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου για να κάνει την διαφορά.

Είναι πολύ σημαντικό για μας το παιχνίδι γιατί εάν κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για να συνεχίσουμε να παλεύουμε, επομένως είναι σημαντική η νίκη για να εξασφαλίσουμε την θέση μας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το όνειρο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

269