Με πιο δυνατό και ενισχυμένο κέντρο στο ΓΣΠ

Με πιο δυνατό και ενισχυμένο κέντρο στο ΓΣΠ Με πιο δυνατό και ενισχυμένο κέντρο στο ΓΣΠ

Οι επιστροφές των Χόρχε Λαρένα και Βίνσεντ Λαμπάν από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα, ενισχύουν το πλάνο του Ιμανόλ Ιδιακέθ εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Ομόνοια.


Η ομάδα της Λάρνακας γνωρίζει ότι στην τελευταία πεντάδα αγώνων κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να χαρακτηριστεί μοιραίος ως προς την εκπλήρωση των στόχων της και πάει στο ΓΣΠ με δύο απώλειες. Πλην των τιμωρημένων Τρισκόκφσι και Έβελ, άπαντες συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα επιτυχία στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Η απουσία από την ημιτελική φάση του κυπέλλου σαφώς και πληγώνει και προκαλεί στεναχώρια, ωστόσο υπάρχει και η θετική πτυχή. ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας θα επωμιστούν τουλάχιστον άλλοα δύο ενενηντάλεπτα σε μια περίοδο που η μάχη του πρωταθλήματος όχι απλώς δεν ησυχάζει, αλλά αντιθέτως φουντώνει.


Βέβαια το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί αυτό το αβαντάζ και να παρουσιαστεί πιο φρεσκαρισμένη και με περισσότερες ανάσες στην τελευταία στροφή του φετινού μαραθωνίου, αυτό θα αποδειχθεί εντός του αγωνιστικού χώρου.

Εκεί όπου λύσεις βρέθηκαν εκ των έσω για αναπλήρωση της απώλειας του πρώτου σκόρερ της ομάδας κατά τη φετινή χρονιά και ανάλογα αναμένεται ότι ο προπονητής θα πράξει και στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Πηγή: 24sports

121