«Πρέπει να κερδίσουμε, το πιστεύουμε»

«Πρέπει να κερδίσουμε, το πιστεύουμε» «Πρέπει να κερδίσουμε, το πιστεύουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Ματς με Ομόνοια: «Είναι μεγάλο παιχνίδι και η σημασία του τεράστια. Ματς μιας επιλογής. Όπως είπε και προπονητής μας είναι ένα πολύ σημαντικό ματς με αντίπαλο την ομάδα που μας ακολουθεί. Αν θέλουμε να μείνουμε στο κυνήγι του τίτλου πρέπει να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε, «κλειδώνουμε» την Ευρώπη και προσβλέπουμε στον τίτλο. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια. Εύχομαι να το πάρουμε το αυριανό ματς και να συνεχίσουμε την πορεία μας».


Προετοιμασία: «Γίνεται σε παρά πολύ κλίμα. Αυτό και λόγω της νίκης στο προηγούμενο ματς. Ελπίζω αυτό να το δείξουμε και στο γήπεδο. Το πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε και πράξη».

Τα επόμενα ματς: «Επικεντρωνόμαστε στο ματς του Σάββατου. Αν δεν το κάνουμε υπάρχει κίνδυνος να την «πατήσουμε». Θα μας βοηθήσει στη ψυχολογία για τη συνέχεια. ενδεχόμενη νίκη. Με το που τελειώνει το ματς επικεντρωνόμαστε στο επόμενο. Κάθε επόμενο ματς είναι σημαντικό. Στα 5 επόμενα ματς, η ουσία για μια ομάδα είναι να ξεχωρίσει για τη σταθερότητα της».

107