Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάμε ΓΣΠ (μέτρα ασφαλείας)

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάμε ΓΣΠ (μέτρα ασφαλείας) Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάμε ΓΣΠ (μέτρα ασφαλείας)

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο, 22.04.17 και ώρα 17:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.


Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και από την πλευρά του NUEVO CAMPO και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους βόρειους χώρους στάθμευσης και στο NUEVO CAMPO.


Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Δυτικά και Βόρεια ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:30.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις νότιες κερκίδες και προτρέπονται να μεταβούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία. Θα γίνει μόνο προπώληση εισιτηρίων.

Τονίζεται σε όλους ότι:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα και στα δίκτυα του σταδίου δεν επιτρέπεται.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

125