Δημητρίου: «Από Δευτέρας έρχονται ανακοινώσεις»

Δημητρίου: «Από Δευτέρας έρχονται ανακοινώσεις» Δημητρίου: «Από Δευτέρας έρχονται ανακοινώσεις»

Δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ η τελευταία αγωνιστική, αφού στόχος είναι η νίκη και η δεύτερη θέση, όπως τόνισε ο Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95:


«Το έθεσε με τον καλύτερο τρόπο ο προπονητής, όταν τον ρώτησα χθες για το παιχνίδι. Είπε ο προπονητής μας, ότι Θέλουμε να κλείσουμε στην δεύτερη θέση. Εκεί που βρισκόμασταν το μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Από την άλλη, υπάρχουν και σημαντικοί λόγοι για να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση, όπως είναι η Ευρώπη. Θα δούμε το παιχνίδι, όπως είδαμε τα υπόλοιπα».

Για το γεγονός θα ξεκινήσει και πάλι πολύ νωρίς. «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Στόχος μας να πάρουμε την δεύτερη θέση, έτσι ώστε να έχουμε ελπίδες να ξεκινήσουμε από τον β’ προκριματικό για να μπορεί η ομάδα να ξεκουραστεί για μερικές μέρες περισσότερες. Όπως και να έχει, είμαστε αναγκασμένοι να πιάσουμε δουλειά πάρα πολύ νωρίς, με απώτερο στόχο την διάκριση στην Ευρώπη. Έχουμε ετοιμάσει την προετοιμασία μας και με τα δύο πλάνα και θα περιμένουμε πρώτα το Σάββατο και μετά τον τελικό».


Για τον προπονητή: «Πέρσι ήταν κάπως διαφορετικά, καθώς περιμέναμε την τελευταία στιγμή τον προπονητή. Φέτος, εκτός από ότι θα είναι μαζί μας από την αρχή, ήταν ο προπονητής που μας καθοδήγησε όλη την χρονιά. Ξέρει τα πάντα για την ομάδα και μπορεί θα μπορεί να προγραμματιστεί καλύτερα».

Για τον προγραμματισμό: «Είναι κάτι που, κακά τα ψέματα μας ρωτάτε συνεχώς. Να περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι της Δευτέρας και μετά θα μπορούμε να πούμε πολλά»

Αν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές: «Τα τελευταία χρόνια είμαστε από τις ομάδες που λίγο ή πολύ κρατάμε τον βασικό μας κορμό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκκρεμότητες και θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Από Δευτέρας θα αρχίζουμε να γνωστοποιούμε κάποια πράγματα, γιατί όπως είπαμε πολλές φορές η δουλειά σε αυτό το κομμάτι είναι ολόχρονα».

81