Αντίστροφη μέτρηση για τον αντίπαλο και τη «μάχη» απέναντι σε γνώριμους

Αντίστροφη μέτρηση για τον αντίπαλο και τη «μάχη» απέναντι σε γνώριμους Αντίστροφη μέτρηση για τον αντίπαλο και τη «μάχη» απέναντι σε γνώριμους

Μετά το φιλικό της Παρασκευής με την Στίλον Γκορζόφ απομένουν άλλα δύο επί πολωνικού εδάφους για την ΑΕΚ, τα οποία είναι σαφώς πολύ πιο δυνατά, ειδικά το δεύτερο κόντρα στη Γιαγκελόνια, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη, 20 Ιουνίου, στις 19:00.


Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σέρινταν και του Ρούνιε και σ’ αυτό το ματς θα μπορέσει ο Ιμανόλ Ιδιακέθ να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα σε σχέση με αυτό κόντρα στην Στίλον, αφού σαφώς είναι πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας σε σχέση με τη χθεσινή αντίπαλο.

Πέραν από αυτό θα έχει στη διάθεση του και περισσότερους ποδοσφαιριστές (επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς), ενώ την Δευτέρα επιστρέφει στην Πολωνία και ο Ορτίθ.


Την ίδια μέρα (Δευτέρα μεσημέρι) θα γνωρίζουν στην ΑΕΚ και τους αντίπαλους τους στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (α’ και β’ γύρο), οπόταν θα αρχίσει ουσιαστικά πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα που θα γίνει στις 29 Ιουνίου.

Πάντως το τρίτο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, με αντίπαλο τη Ζαγκλέμπιε Λουμπίν στις 16:00 και θα είναι πιθανώς η… πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy

165