Η επιστροφή Καραπατάκη... κλείνει την επόμενη κίνηση ενίσχυσης

Η επιστροφή Καραπατάκη... κλείνει την επόμενη κίνηση ενίσχυσης Η επιστροφή Καραπατάκη... κλείνει την επόμενη κίνηση ενίσχυσης

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Γιάννης Κούσουλος. Οι ενδείξεις ώστε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κιτρινοπράσινα, είναι θετικές και όλα δείχνουν ότι θα προκύψει αίσιο τέλος.


Η ΑΕΚ έχει προσφέρει 60 χιλιάδων ευρώ συν τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη ως δανεικό στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία από την πλευρά της αξιώνει 80 χιλιάδες για να παραχωρήσει τον 21χρονο μεσοαμυντικό. Μια διαφορά που δεν είναι ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή.

Ναι μεν κάποιοι εντός δ.σ της Νέας Σαλαμίνας να… επιμένουν στο 80άρι, αλλά οι πλείστοι θεωρούν πως το ποσό που προσφέρει η ΑΕΚ συν το δανεισμό του Μιντίκκη, είναι ικανοποιητικό πακέτο.


Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το θέμα θα κλείσει μια και καλή εντός της βδομάδας. Θα υπάρξει μια συνεδρία του δ.σ της Νέας Σαλαμίνας, ενώ αναμένεται η επιστροφή των Άντρου Καραπατάκη (είναι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και Εύμαιου Ευθυμιάδη (θα πάει στη Νιόν για την κλήρωση) στην Κύπρο για τις τελικές επαφές.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy

482