Σενάριο ξεπροβάλει ή θα μιλήσει η λογική!

Σενάριο ξεπροβάλει ή θα μιλήσει η λογική! Σενάριο ξεπροβάλει ή θα μιλήσει η λογική!

Με τέσσερις ημέρες να χωρίζουν την ΑΕΚ από την πρώτη μονομαχία απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, το κυριότερο ερώτημα ως προς το αγωνιστικό σκέλος, αφορά την επιλογή του αντικαταστάτη του Φλοριάν Τολεμές. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε μεν τρια γκολ στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό των κιτρινοπράσινων, αλλά συνάμα δέχθηκε και ισάριθμες κίτρινες κάρτες που τον θέτουν εκτός του παιχνιδιού της ερχόμενης Πέμπτης.


Η λογική θα έφερνε έναν εκ των Νέστορα Μυτίδη και Ονησίφορο Ρουσιά να τον αντικαθιστά, ωστόσο με δεδομένο ότι ο Ακοράν κτυπά την πόρτα της εντεκάδας μετά και το γκολ που πέτυχε στο Μινσκ, ένα νέο σενάριο ξεπροβάλει. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπηρέτησε και μάλιστα με επιτυχία την κορυφή της επίθεσης κατά την περσινή περίοδο και έτσι βάζει σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να κινηθεί στα αντίπαλα τετράγωνα.

Ο Σκοπιανός επιθετικός υπήρξε η λύση εκ των έσω κατά την περίοδο που ο Άντρε Άλβες διένυσε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως στο αρχικό σχήμα ο Τολεμές. Μάλιστα στα πρώτα έξι παιχνίδια ο Τρισκόφσκι σκόραρε μόλις μια φορά και αυτή από το σημείο του πέναλτι με αντίπαλο την Λίνκολν.


Επομένως η πιθανή αυτή μετάθεση να συνδυαστεί με μια διαφορετική προσέγγιση και ουσιαστική συνεισφορά του πρώτου σκόερρ της ΑΕΚ στην περσινή περίοδο.

Πηγή: www.24sports.com.cy

227