Αυτό έχει σημασία...

Αυτό έχει σημασία... Αυτό έχει σημασία...

Tην ερχόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ  θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν  στην Τσεχία και ο μοναδικός στόχος είναι να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δίνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικου στην ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.


Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ήδη είναι πανέτοιμος  για αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του , την αντίπαλο τους μετά και τον ψεσινό νικηφόρο αγώνα της με την Σίγμα Όλομουτς . Τόσο για τα δυνατά της σημεία και τα αδύνατα. Ο τεχνικός των ''κιτρινοπρασίνων'' δεν άφησε τίποτα πίσω , τα είδε όλα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ στο πιο δύσκολο της εμπόδιο, ότι θα  τα καταφέρει να υλοποιήσει τον τεράστιο της στόχο , που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Αυτό όμως που έχει σημασία τώρα για τον Ιμανόλ Iδιακέθ είναι οι ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν το πλάνο του, όπως έπραξαν στα προηγούμενα ευρωπαϊκα παιχνίδια. Να βγάλουν την ίδια ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο , με στόχο αυτή την φορά να είναι πιο αποτελεσματικοί στις φάσεις που θα δημιουργήσουν. Ειδικά σε αυτές τις δυο κρίσιμες αναμετρήσεις με τους Τσέχους,  η συνταγή θα πρέπει να είναι καλή μεσοαμυντική λειτουργία και αποτελεσματική  γραμμή κρούσης.


Πηγή: www.sigmalive.com

149