Δίνει σημασία στον βασικό παράγοντα της επιτυχίας!

Δίνει σημασία στον βασικό παράγοντα της επιτυχίας! Δίνει σημασία στον βασικό παράγοντα της επιτυχίας!

Η πολυήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έλαβε τέλος, αφού ήδη επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Στα θετικά προσμετράται το ότι το νέο απόκτημα της ομάδας Νέλσον Αουγκούστο Τομάρ Μάρκο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τα κιτρινοπράσινα.

Ο 34χρονος Ισπανός δεξιός ακραίος αμυντικός δηλώθηκε και στον κατάλογο για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ιδιάκεθ δίνει αρκετή σημασία στην κατοχή της μπάλας, αφού η καλή κυκλοφορία θεωρείται σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία.


Η ΑΕΚ στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα στο «Doosan Arena», στο οποίο αναμένεται να κάνουν έντονη την παρουσία τους οι φίλοι των γηπεδούχων, ώστε η πρόκριση να κριθεί στο δικό της «Αρένα». Επιδίωξη των κιτρινοπράσινων είναι να σκοράρουν στην Τσεχία, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι τα εκτός έδρας γκολ… μετρούν διπλά σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει ταυτόχρονα ότι η ομάδα του θα δεχτεί πίεση από τον αντίπαλο, που θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση μέσα στην έδρα του. Γι’ αυτό δουλεύει και πάνω στις αλληλοκαλύψεις που πρέπει να υπάρχουν.

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας και σε αυτή την περίπτωση θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει ανάσες και να βγαίνει στην επίθεση για να κάνει τη ζημιά στη Βικτόρια Πλζεν.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακή 13/8)

175