Η απόφαση για τον εκλεκτό!

Η απόφαση για τον εκλεκτό! Η απόφαση για τον εκλεκτό!

Ο προπονητής της ΑΕΚ σιγά-σιγά θα αρχίσει να σχεδιάζει και την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο «Doosan Arena». Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο Φλοριάν Τολμές, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής.


Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Τρισκόφσκι να μετατίθεται σε θέση φορ και να περνά στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Ακοράν. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και η χρησιμοποίηση του Νέστορα Μυτίδη στην επίθεση.

Αν θεωρήσει ο Ισπανός ότι η ομάδα του θα χάσει τη δυναμική της από τα πλάγια με πιθανή μετατόπιση του Τρισκόφσκι, τότε ο Κύπριος επιθετικός θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις ο Ιδιάκεθ αναμένεται να αποφασίσει για το πλάνο και τους έντεκα που θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.


Να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις της ΑΕΚ θα είναι καθημερινές μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ την επομένη το πρωί η αποστολή θα ταξιδέψει στην Τσεχία, όπου οι κιτρινοπράσινοι θα γυμναστούν δύο φορές.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακή 13/8)

223