Χάος και πανικός στην προπόνηση! Διακοπή ελέω επίθεσης «Μαχητών»

Χάος και πανικός στην προπόνηση! Διακοπή ελέω επίθεσης «Μαχητών» Χάος και πανικός στην προπόνηση! Διακοπή ελέω επίθεσης «Μαχητών»

Η προπόνηση της ομάδας μας διεξαγόταν κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο και με τον προπονητή, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Γύρω στους 100 φιλάθλους της ΑΕΚ ήταν παρόντες στην προπόνηση και δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Παρόλα αυτά, ανεγκέφαλοι φίλοι της Ανόρθωσης, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα της ομάδας τους στο φούτσαλ, κινήθηκαν προς το βοηθητικό γήπεδο όπου προπονείτο η ομάδα μας.

Επίίθεση στους φίλους της ομάδας μας, σε άνδρες και γυναικόπαιδα με συνέπεια να διακοπεί και η προπόνηση της ΑΕΚάρας μας!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ μέσα από την ιστοσελίδα Themasports.com αναφέρει:

«Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα, δυστυχώς!

Απόψε, η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ στο «Κίτιον», όμως για κάποιους χούλιγκανς της «κυρίας» έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού παρότι πήγαν στο γήπεδο, η έγνοια τους ήταν τα επεισόδια!

Συγκεκριμένα, μερίδα οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ που πραγματοποιείται στα βοηθητικά γήπεδα των «κιτρινοπράσινων» και επιτέθηκε με πέτρες στους οπαδούς της Λαρνακιώτικης ομάδας που μετέβησαν εκεί για να «ντοπάρουν» τους παίκτες της ομάδας τους.

Σημειώνουμε ότι ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ βρίσκονταν μικρά παιδιά και γυναίκες…

Οι ΑΕΚτζήδες αντέδρασαν στην επίθεση των Ανορθωσιατών και υπήρξε πετροπόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, όμως ευτυχώς μετά από μερικά λεπτά εκτονώθηκε η κατάσταση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, τραυματίστηκαν 4-5 άτομα οπαδοί της ΑΕΚ, ανάμεσα τους και παιδιά, και μάλιστα διακόπηκε οριστικά η προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τσέχοι που προπονούνταν δίπλα στην «Αρένα», διερώτονταν τι είχε συμβεί και υπήρξε τέτοια αναστάτωση στην προπόνηση της ΑΕΚ…».
197