Η βραδιά των επιθετικογενών!

Η βραδιά των επιθετικογενών! Η βραδιά των επιθετικογενών!

Μαζί με το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ κρατά το γεγονός ότι παίκτες κλειδιά βρήκαν δίκτυα στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Ερμή. Προκειμένου οι Λαρνακείς να ανεβούν στους έξι βαθμούς, χρειάστηκε να βάλουν το λιθαράκι τους τρεις επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Τολεμές, Τρισκόφσκι και Μυτίδης.

Μετά τον αγώνα με την Λίνκολν του Γιβραλτάρ, ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε για δεύτερη φορά φέτος ένα ζευγάρι γκολ και όλα αυτά πριν προλάβει να αποχωρήσει τραυματίας στο 44ο λεπτό. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής είναι αν ο βασικός φορ περιοχής των κιτρινοπράσινων αντιμετωπίζει πρόβλημα εκεί όπου ταλαιπωρήθηκε στην αρχή της εβδομάδας, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στον Ερμή.

Στο ζητούμενο έφτασε και  ο Νέστορας Μυτίδης ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο, άνοιξε κι αυτός λογαριασμό στέλνοντας το μήνυμα ότι αποτελεί μια υπολογίσιμη μονάδα για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ. Άλλωστε η παρουσία τριών κεντρικών επιθετικών στο ρόστερ, οδηγεί σε έναν έντονο συναγωνισμό με τον Ονησίφορο Ρουσία να μπαίνει και αυτός στην εξίσωση, αργά η γρήγορα, μιας και χθες βρέθηκε εκτός αποστολής.


Τελευταία αλλά σε καμία περίπτωση έσχατη αναφορά γίνεται στον Ιβάν Τρισκόφσκι οποίος κατάφερε να νικήσει την γκίνια που τον ταλαιπωρούσε και να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Λίνκολν. Ο Σκοπιανός αποτέλεσε πέρσι το πρώτο κανόνι της ΑΕΚ και σε αυτόν ο προπονητής της ομάδας στηρίζει πολλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η επιλογή του Ιδιακέθ να χρίσει ξανά και ξανά τον Τρισκόφσκι ως βασικό παρά την αφλογιστία που επιτέλους έλαβε τέλος.

Πηγή: www.24sports.com.cy

184