Τέτοια νοοτροπία είναι που χρειάζεται...

Τέτοια νοοτροπία είναι που χρειάζεται... Τέτοια νοοτροπία είναι που χρειάζεται...

Το καλό ξεκίνημα σε μια σεζόν είναι σημαντικό γιατί από τη μια δίνει ώθηση σε μια ομάδα και από την άλλη στέλνει το μήνυμα και στους υπόλοιπους για τις προθέσεις. Η ΑΕΚ έχει καλομάθει σε τέτοια τον κόσμο της και δείχνει ικανή να το επαναλάβει και φέτος.

Απέναντι στον Ερμή έκανε αυτή τη νίκη που χρειάζεται μια ομάδα για να αποδείξει εαυτόν. Κυριάρχησε και επικράτησε με το ευρύ 4-0, δείχνοντας και την κυνικότητα που της έλειψε με τη Βικτόρια. Το κοντέρ γράφει δυο νίκες με απολογισμό γκολ 6-0, δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετώπισε τους αγώνες της ως τώρα.

Το πρόγραμμα μετά είναι σαφώς δυσκολότερο βέβαια, αλλά ποιος ξεχνά τα περσινά παθήματα σε ματς που πριν αρχίσουν τα έλεγαν όλοι «σίγουρα». Από την άλλη, κρατάς και μικρό καλάθι γιατί πέρσι ξεκίνησε με οκτώ στα οκτώ και πρόπερσι με πέντε στα έξι. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μια εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ ήταν το μόνο στραβό» αποτέλεσμα. Όμως το φινάλε δε βρήκε τους Λαρνακείς να πανηγυρίζουν.

Σε μια άλλη ανάγνωση, ο Ιδιακέθ είδε τους τρεις παίκτες που από τον περασμένο Γενάρη κάλυψαν τη θέση του φορ, Φλοριάν, Μυτίδης, Τρίσκο, να σκοράρουν όλοι.

Ο Φλοριάν έφτασε τα 10 με τη φανέλα της ΑΕΚ, έξι πρωτάθλημα, τρία Ευρώπη και ένα κύπελλο. Ο Τρίσκο είναι στα 34 και ο Νέστωρας αισίως τα 30 στο κυπριακό πρωτάθλημα και 38 συνολικά. Το να σκοράρουν αυτοί είναι πολύ σημαντικό.

Υ.Γ: Για την ιστορία, ο Μυτίδης έγινε ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα 29 του Ζοάν Τομάς. Στα συνολικά, ο Καταλανός προηγείται με 41.

Πηγή: www.24sports.com.cy
52