Φάρος για τη συνέχεια το ματς με ομάδες τύπου… Ερμή

Φάρος για τη συνέχεια το ματς με ομάδες τύπου… Ερμή Φάρος για τη συνέχεια το ματς με ομάδες τύπου… Ερμή

Ούτε στην ΑΕΚ περίμεναν ότι θα είχαν ένα τόσο εύκολο βράδυ κόντρα στον Ερμή. Η ομάδα της Λάρνακας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ουσιαστικά… καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχε σκοράρει τρία γκολ κι από ένα σημείο και μετά, μπορούσε να σκεφτόταν την… ΑΕΛ.

Ο σχεδιασμός του Ιμανόλ Ιδιακέθ του βγήκε στον απόλυτο βαθμό και είδαμε μια ΑΕΚ… όπως πρέπει σε τέτοια παιχνίδια. Από την αρχή να επιβάλλει το ρυθμό της, να δημιουργεί ευκαιρίες και να σκοράρει νωρίς.

Έχουμε δει εξάλλου σ’ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές πως κόντρα στους μικρότερους εάν δεν το τελειώσεις νωρίς, θα κινδυνέψεις να την πάθεις. Η ομάδα της Λάρνακας δεν χρειάζεται παθήματα. Απλά να παίρνει τις νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, προκειμένου για να μην έχει απώλειες που θα της κοστίσουν, αλλά θα την φορτώνουν με άγχος και πίεση.


Από μόνη της είδε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει στο άμεσο μέλλον να… καθαρίζει τέτοιους αγώνες. Πλέον ο Ερμής είναι παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο.

Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την ΑΕΚ και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Θέλει σαφώς να το συνδυάσει με νίκη, να συνεχίσει να διατηρεί το απόλυτο και να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο επόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια που ακολουθεί.

Δύο κολλητά ντέρμπι για την ομάδα της Λάρνακας που σίγουρα δεν κρίνουν το οτιδήποτε, αλλά αν καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή της χωρίς απώλειες, αναμφίβολα θα ‘ναι μεγάλη υπόθεση!

Πηγή: sportfm

149