Ιδιάκεθ: «Νιώθουν οι παίκτες ότι τους σπρώχνει ο κόσμος» (video)

Ιδιάκεθ: «Νιώθουν οι παίκτες ότι τους σπρώχνει ο κόσμος» (video) Ιδιάκεθ: «Νιώθουν οι παίκτες ότι τους σπρώχνει ο κόσμος» (video)

4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο παιχνίδι την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 16/09, 20:00). O προπονητής μας Imanol Idiakez, έκανε δηλώσεις για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. 


«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο υψηλής ποιότητας ομάδες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε το 100%, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση γιατί χρειαζόματε τους τρεις βαθμούς. Eίναι μία καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμη μία νίκη. Είναι ένα νέο παιχνίδι στην έδρα μας, που είναι πολύ σημαντικό για μας ότι αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας. Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί, ειδικότερα μετά από αυτό που είδαμε και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, το πόσο πολύ στηρίζει ο κόσμος την ομάδα, πόσο πολύ πιο δυνατοί νιώθουν οι ποδοσφαιριστές όταν τους σπρώχνει ο κόσμος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, πολύ καλή ευκαιρία για να συνεχίσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τα καλά συναισθήματα που έχουμε αυτή την στιγμή στην ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

 


872