Χαραλαμπίδης: «Ήταν αξέχαστη...» (videos)

Χαραλαμπίδης: «Ήταν αξέχαστη...» (videos) Χαραλαμπίδης: «Ήταν αξέχαστη...» (videos)

Στην πιο δυσάρεστη περίοδο στη ζωή τους ως ζευγάρι, αναφέρθηκε η σύζυγός του κύπριου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδου, Στέλλα Στυλιανού, μιλώντας στην πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη τους.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και η σύζυγός του, Στέλλα Στυλιανού, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου, καλεσμένοι στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησαν για όλα.

Μεταξύ αυτών και απαντώντας σε ερώτηση της τηλεπαρουσιάστριας, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε στην πιο δυσάρεστη περίοδο στη ζωή τους ως ζευγάρι, όταν η τότε ομάδα του συζύγου της, το ΑΠΟΕΛ του ανακοίνωσε ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της για την επόμενη χρονιά, καθώς και στην συνέχεια η επιλογή της νέα ομάδα του, της ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Στέλλα Στυλιανούμε έκδηλα τα συναισθήματα φόρτισης στον τηλεοπτικό φακό που της προκάλεσε η δύσκολη αυτή περίοδος περίγραψε πως το αντιμετώπισαν σαν οικογένεια. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, τον γάμο τους και την γέννηση των δύο παιδιών τους.

 

 

 

Πηγή: www.like.philenews.com
92