«Υπάρχει πίεση από το ξεκίνημα της χρονιάς»

«Υπάρχει πίεση από το ξεκίνημα της χρονιάς» «Υπάρχει πίεση από το ξεκίνημα της χρονιάς»

Για τον αγώνα με τον Άρη μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.


Για τον αγώνα με τον Άρη:
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αυτό που επιδιώκουμε είναι οι τρεις βαθμοί. Μα βάση το τι προηγήθηκε πριν την διακοπή, η σημασία και η αναγκαιότητα για τους τρεις βαθμούς είναι ακόμη μεγαλύτερες. Πρέπει πάση θυσία να αποδράσουμε με τους τρεις βαθμούς από το Τσίρειο. Ο Άρης έβγαλε την εικόνα μιας δυσκολοκατάβλητης ομάδας».   

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα:
«Η πίεση από το ξεκίνημα της χρονιάς υπάρχει. Σίγουρα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν δεν κερδίζεις. Όταν προέρχεσαι από αρνητικά αποτελέσματα η πίεση είναι μεγαλύτερη. Πρέπει όμως να λειτουργήσει υπέρ μας. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Από τη στιγμή που και ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή, είναι παγίδα. Η αντίδραση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ανόρθωση. Εκεί είδαμε την ομάδα μας να βγάζει τις αρετές της. Δεν ανταμείφθηκε η ομάδα, αυτό όμως είναι που θέλουμε στο αυριανό παιχνίδι».


Για τα εισιτήρια:
«Προπώληση δεν υπάρχει, μια ώρα πριν θα είναι τα εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου. Η αλήθεια είναι πως η ώρα του αγώνα μας δυσκολεύει πάρα πολύ».

Για την ταυτοποίηση:
«Εμείς σαν σωματείο θεωρούμε ότι υ η ταυτοποίηση αποτελεί ίσως τοι πιο σημαντικό μέτρο για την πάταξη της βίας στα γήπεδα και σε βάθος δρόμου μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερη προσέλευση φιλάθλων και ιδιαίτερα οικογενειών».

Για τα έργα της δεύτερης φάσης στην ΑΡΕΝΑ:
«Δεν έχει αλλάξει κάτι σε ότι αφορά αυτά που θα περιλαμβάνει για τα έργα που θα γίνουν. Το πλάνο είναι το ίδιο. Έχουν γίνει μελέτες και όταν είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την κατασκευή, θα το πράξουμε. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε πως δεν μένουμε στα λόγια αλλά προχωράμε σε έργα».


177