Το σκέφτεται για Τρουγιόλς ο Ιδιάκεθ

Το σκέφτεται για Τρουγιόλς ο Ιδιάκεθ Το σκέφτεται για Τρουγιόλς ο Ιδιάκεθ

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει και του εντός έδρας αγώνα με την Πάφο την ερχόμενη Κυριακή. Οι παίκτες του Ιμναόλ Ιδιάκεθ καλούνται να βγάλουν στο γήπεδο την ίδια καλή εικόνα όπως και απέναντι στον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι που «καθάρισαν» εύκολα τον αντίπαλο.   


Ο Βάσκος τεχνικός δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του. Κάποιες σκέψεις που γίνονται είναι η χρησιμοποίηση του Τρουγιόλς στο κέντρο της άμυνας μετά από καιρό μιας και ήταν τραυματίας, ενώ και στη μεσαία γραμμή ίσως γίνει μία αλλαγή.

Το σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, με τον Ιδιάκεθ να θέλει να κυριαρχήσει στο γήπεδο με κατοχή μπάλας και πλαγιοκοπήσεις.


Μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ είναι και η παρουσία του κόσμου, μιας και η τιμή του εισιτηρίου, στα 10 ευρώ γενική είσοδος, είναι τέτοια που εκτιμάται ότι θα προσελκύσει κόσμο στην Αρένα, ενώ και η ώρα της αναμέτρησης είναι ιδανική (16:00).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την ΑΕΚ ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια, επομένως είναι λογικό η νίκη να αποτελεί μονόδρομο για να πάει η ομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε άλλο ένα ντέρμπι.

Πηγή: Themasports


313