Μίλησε για Πετεβίνο, ΑΕΛ, Ερμή και άλλα ο Κυριάκος

Μίλησε για Πετεβίνο, ΑΕΛ, Ερμή και άλλα ο Κυριάκος Μίλησε για Πετεβίνο, ΑΕΛ, Ερμή και άλλα ο Κυριάκος

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ και δη για την απώλεια βαθμών με τον Ερμή μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας


«Σε ένα τέτοιου είδους αποτέλεσμα είχαμε να μείνουμε από το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν μια απώλεια βαθμών που κανείς δεν ήθελε και θα πρέπει άμεσα να γυρίσουμε σελίδα, το χθεσινό αποτέλεσμα να μας πεισμώσεις περισσότερο και να το αναπληρώσουμε στην συνέχεια. Δεν αποτελεί το τέλος του κόσμο μια απώλεια βαθμών» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  


«Το ότι παραμένουμε στην 1η θέση, υστερούμε στην ισοβαθμία είναι σημαντικό αλλά υπάρχουν και παιχνίδια λιγότερα για Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Εμάς η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και αρχίζει η σύντομη προετοιμασία. Μιλάμε για δύο μέρες και κάτι να πάμε σε ένα ντέρμπι. Η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά εκεί. Είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να επιστρέψει μετά το αρνητικό αποτέλεσμα όσο και αν ακούγεται δύσκολο να επιδιώκεις κάτι τέτοιο σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ».

Γενικότερα για την σεζόν…
«Είναι μια μεγάλη και απαιτητική σεζόν και οι οποιεσδήποτε ανάσες είναι ευπρόσδεκτές. Θέλουμε τι ανάσες και να κάνουμε και καλές γιορτές. Για εμάς ο στόχος και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε το διπλό».

Αν έγινε κάποια αποτίμηση του τι πήγε λάθος…
«Γίνεται πάντα η επισήμανση των λαθών. Θα έχουμε μιάμιση προπόνηση και μέσα από αυτή θα προσπαθήσουμε αν δουλέψουμε να διορθώσουμε τα λάθη που στοίχησαν και να παρουσιαστούμε καλύτεροι την Τετάρτη. Όπως δεν πετούσαμε στα σύννεφα μετά τις επιτυχίες, τώρα δεν θα απογοητευτούμε μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

Για την περιβόητη δήλωση του προπονητή σας…
«Είπε την κουβέντα και δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Από κει και πέρα για το αγωνιστικό ο προπονητής το μόνο που είπε είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες για την προσπάθεια και στον κόσμο για την στήριξη. Θέλω να πω κι εγώ για τον κόσμο, ήθελε να δει την ομάδα να παίρνει τους βαθμούς και απογοητεύτηκε όχι τόσο από την απόδοση της ομάδας αλλά από άλλα γεγονότα. Εκφράστηκε η απογοήτευση του κόσμου και του ζητάμε να μας ακολούθησει και την Τετάρτη, είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και περιμένουμε τον κόσμο».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριο Πετεβίνο…
«Έχει λυθεί το θέμα, πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές».


553