Ο καλύτερος Γάλλος φορ της Ευρώπης! «Η ΑΕΚ μου δίνει...» (δηλώσεις Τολμές)

Ο καλύτερος Γάλλος φορ της Ευρώπης! «Η ΑΕΚ μου δίνει...» (δηλώσεις Τολμές) Ο καλύτερος Γάλλος φορ της Ευρώπης! «Η ΑΕΚ μου δίνει...» (δηλώσεις Τολμές)

Αφιέρωμα και δηλώσεις από γαλλική ιστοσελίδα για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Φλοριάν Τολμές. Ανάμεσα σε Εμπαπέ, Γκριζμάν και Λαγκαζέτ ο στράικερ της ομάδας της Λάρνακας.


Όπως γράφουν οι Γάλλοι ρεπόρτερ ο Φλοριάν είναι ο καλύτερος συμπατριώτης τους επιθετικός αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.    


Ο Φλοριάν μίλησε για τις προηγούμενες του ομάδες και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ΑΕΚ. Διαβάστε πιο κάτω τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του…

"Είναι πολύ καλά στην Κύπρο. Τα πράγματα είναι πολύ επαγγελματικά. Μου αρέσει πολύ η Λάρνακα"

Για το αν η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: "Δεν θα είναι εύκολο γιατί υπάρχουν κι΄άλλες δυνατές ομάδες. Θέλουμε όμως να πάρουμε ξανά εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε τον Πλζεν"

Για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην Γαλλία: "Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω στο μυαλό μου. Στην ΑΕΚ είμαστε δύο Γάλλοι"

Για το αν σκοπεύει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Κύπρο: "Γιατί όχι. Έχω συμβόλαιο και η ομάδα μου δίνει ασφάλεια. Η οικογένεια μου περνά πολύ καλά εδώ. Η ζωή είναι είναι πολύ καλή στην Κύπρο και εντός και εκτός γηπέδου"

Πηγή: www.kerkida.net

 


527