«Μονής επιλογής αγώνας, γίνονται κάποιες σκέψεις για την ενίσχυση»

«Μονής επιλογής αγώνας, γίνονται κάποιες σκέψεις για την ενίσχυση» «Μονής επιλογής αγώνας, γίνονται κάποιες σκέψεις για την ενίσχυση»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.


«Το σύνθημα το έδωσε ο προπονητής μας και πάμε με μοναδική επιδίωξη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» είπε αρχικά και πρόσθεσε:


«Παίζουμε στο δικό μας γήπεδο και είναι από τα παιχνίδια που είναι μονής επιλογής. Δεν είναι και πολλά άλλα στα οποία μπορεί να σταθεί κάποιος για να δώσει το σύνθημα, θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε με κάθε σεβασμό προς τον αντίπαλο και χωρίς να τον υποτιμούμε. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πως θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Λίγη ακόμα υπομονή για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Όποιες και να είναι οι επιλογές, σίγουρα θα είναι περισσότερες. Είμαστε σε ένα σημείο που μαζεύονται προβλήματα είτε τραυματισμών, είτε τιμωριών και οφείλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για το μεταγραφικό κομμάτι…
«Πάνω σε αυτό το κομμάτι δεν προκύπτει διαφοροποίηση. Αφορά τον τεχνικό διευθυντή, αυτός κινεί τα νήματα, αυτός κάνεις τις διεργασίες και δεν περιμένει κάθε μεταγραφική περίοδο για να δουλέψει αλλά δουλεύει συνεχώς. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο ρόστερ αλλά γίνονται κάποιες σκέψεις».


463