Η απουσία «Τρίσκο» δημιουργεί αυτές τις σκέψεις για το πλάνο νίκης

Η απουσία «Τρίσκο» δημιουργεί αυτές τις σκέψεις για το πλάνο νίκης Η απουσία «Τρίσκο» δημιουργεί αυτές τις σκέψεις για το πλάνο νίκης

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη και έτσι η έλλειψη ποιότητας και βάθους στη γραμμή κρούσης των κιτρινοπράσινων, παραμένει. Ο Σκοπιανός επιθετικός τραυματίστηκε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα και έκτοτε δεν υπολογίζεται από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ, ο οποίος κατέφυγε σε πειραματισμούς προκειμένου να καλύψει το κενό απέναντι στην Ανόρθωση.    


Στον εν λόγω αγώνα ο Τέτε χρειάστηκε να οπισθοχωρήσει σε ρόλο αριστερού ακραίου αμυντικού και παράλληλα ο Ζουάν Τομάς να μετακινηθεί στον αντίστοχο ρόλο του ακραίου επιθετικού, γεγονός που δεν ήταν ευεργετικό. Πλέον η επιστροφή του Μάριου Αντωνιάδη από την τιμωρία μιας αγωνιστικής προσφέρει στον Ιμανόλ Ιδιακέθ την ευελιξία να επαναφέρει τον Κύπριο διεθνή στην άμυνα και να τοποθετήσει τον Τέτε σε έναν σαφώς πιο επιθετικογενή ρόλο.

Η απουσία του Τρισκόφσκι αποτρέπει τον Ισπανό τεχνικό στο να επιστρατεύσει το αγαπημένο του 3-5-2 και έτσι αναμένεται να υπάρξει τριάδα στη γραμμή κρούσης με τους Τολεμές και Τέτε να πλαισιώνουν τον βραχύσωμο Ισπανό ακραίο επιθετικό. Σημαντική κρίνεται και η αγωνιστική ετοιμότητα του Έκτορ Χέφελ ο οποίος έλειψε για σεβαστό χρονικό διάστημα και μαζί του η ζωηράδα και η ταχύτητα της ανάπτυξης στη μεσαία γραμμή.


Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ολλανδός μέσος να πάρει θέση στη βασική εντεκάδα μιας και οι επιθετικογενείς του προσανατολισμοί σαφώς και να θα φανούν χρήσιμοι απέναντι σε μια ομάδα που θα δώσει έμφαση στα μετόπισθεν.

 Πηγή: www.24sports.com.cy

 
 


406