Καθοριστική τριάδα αγώνων

Καθοριστική τριάδα αγώνων Καθοριστική τριάδα αγώνων

Μετά τις αναμετρήσεις με τις δύο ομάδες της Αμμοχώστου και την καταγραφή μιας νίκης και μιας ήττας, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει άλλα τρία εμπόδια προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της κατά τον πρώτο μήνα του 2018. Η επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας επανέφερε τους Λαρνακείς στο δρόμο των επιτυχιών μετά από δύο ισοπαλίες, ωστόσο η προσγείωση ήταν ανώμαλη παρά το γρήγορο προβάδισμα απέναντι στην Ανόρθωση.    


Τη δεδομένη στιγμή οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να διαχειριστούν τα νέα αγωνιστικά και βαθμολογικά δεδομένα τα οποία έχουν διαμορφωθεί, αρχής γενομένης από τη Σαββατιάτικη πρόκληση απέναντι στον Άρη. Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιακέθ θα αντιμετωπίσει δύο φορές μέσα σε ένα περίπου δεκαήμερο τους πράσινους της Λεμεσού σε πρωτάθλημα, αλλά και για κύπελλο.

Πέραν βεβαίως του τριπόντου, η ΑΕΚ σαφώς και ενδιαφέρεται για ποδαρικό με το δεξί στον έτερο θεσμό ο οποίος αποτελεί βέβαια και αυτός ευκαιρία για επιστροφή στις διακρίσεις. Από εκεί και πέρα και ενδιάμεσα των διπλών αναμετρήσεων με τον Άρη, οι Λαρνακείς θα έχουν να διαχειριστούν το δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι του 2018 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.


Οι πρωταθλητές αποτελούν πρόκληση για τους Λαρνακείς μιας και οι δύο ομάδες μονομάχησαν για τον τίτλο την τελευταία διετία. Ένα διπλό στο ΓΣΠ σαφώς και θα μπορέσει να σβήσει την ήττα της 7ης Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: www.24sports.com.cy 


193