Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Φροξυλιά

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Φροξυλιά Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Φροξυλιά

Ο πρώην μας παίκτης, Δημήτρης Φροξυλιάς, αποκάλυψε πολλά που σοκάρουν. Διαβάστε αναλυτικά πιο κάτω το σχετικό ρεπορτάζ από το Tothemaonline:


Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αλλάζοντας πολλές ομάδες, ωστόσο φαίνεται να βρήκε το «λιμάνι» του στη Σκωτία και την ομάδα της Dumbarton όπου δείχνουν να τον σέβονται και να τον υπολογίζουν ως ένα βασικό γρανάζι.   

Ο λόγος για τον Κύπριο διεθνή Δημήτρη Φροξυλιά ο οποίος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Dumbarton REPORTER αποκάλυψε πολλά και διάφορα που σίγουρα θα σχολιαστούν.


Ξεχωρίζει η αναφορά του ότι πέρασε μήνες στο κρεβάτι, έχοντας κατάθλιψη και δεν ήθελε να δει κάποιον ή να βγει από το σπίτι λέγοντας στην Κύπρια μητέρα του Ελένη και τον Ελλαδίτη πατέρα του Θανάση ότι θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, κάνοντας τη γυναίκα που τον γέννησε να βάλει τα κλάματα.

«Ήταν οι χειρότεροι έξι μήνες της ζωής μου» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Φροξυλιάς ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη πορεία του στην ΑΕΚ Αθηνών όπου θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο και στα 19 του πήρε την απόφαση να παίξει στο νησί μας.

«Δεν θα έπρεπε να πάω στην Κύπρο σε αυτή την ηλικία» είπε τονίζοντας πως καλύτερα για τον ίδιο θα ήταν η προοπτική της Αγγλίας ή της Σκωτίας. «Ήταν λάθος μου» πρόσθεσε ενώ ανέφερε πως «πάλεψε» με πολλούς προπονητές αφού δεν έπαιρνε τις ευκαιρίες που ήθελε.

 
1111