Βάζουμε τον σταυρό μας με Τολεμές και πάμε για… κυνήγι

Βάζουμε τον σταυρό μας με Τολεμές και πάμε για… κυνήγι Βάζουμε τον σταυρό μας με Τολεμές και πάμε για… κυνήγι

Δεν έφτανε η ήττα που φέρνει την ΑΕΚ πλέον πολύ μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είχαν και τον τραυματισμό του Φλοριάν. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν φόβοι για κάτι σοβαρό καθώς ο Γάλλος φορ δεν μπορούσε να πατήσει ούτε καν το πόδι κατά την αποχώρηση του.


Βέβαια οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί είναι αυτές που θα καταδείξουν το μέγεθος της ζημιάς και αυτό που κάνουν την δεδομένη στιγμή στην ομάδα της Λάρνακας είναι προσευχές για να μην είναι κάτι σοβαρό και να χάσουν το πρώτο κανόνι τους στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.


Αυτό είναι το ένα. Το άλλο έχει να κάνει με την παρουσία της ομάδας στο Τσίρειο η οποία σε καμιά περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες καθώς όσο το παιχνίδι έπιανε ρυθμό έδειχνε αδύναμη να σταματήσει τον Απόλλωνα. Κάποιες προσπάθειες να πέσει ο ρυθμός ευόδωσαν και εκεί η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει κάτι αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα ο ρόλος της ήταν παθητικός.

Το μυαλό των μέσων ήταν περισσότερο στην αναχαίτιση με αποτέλεσμα ο Φλοριάν να μην πάρει μπάλα. Όλο αυτό σε συνάρτηση με την πολύ μέτρια παρουσία του Τρισκόφσκι δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να βγάλει επιθετικές αρετές και να απειλήσει τον αντίπαλο.

Ο κόουτς είπε ότι η ομάδα θα επιτρέψει δριμύτερη, δεν λέμε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Η ομάδα απέχει έξι βαθμούς από τον Απόλλωνα και οχτώ από την κορυφή και έχει και την Ανόρθωση πλέον από πάνω της… άρα τρεις ομάδες να κυνηγήσει.

**Λαμπάν και Ακοράν συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα χάσουν το επόμενο παιχνίδι.

Πηγή: sportfm526