«Είναι καλή η κριτική αρκεί να μην υπάρχει ισοπέδωση»

«Είναι καλή η κριτική αρκεί να μην υπάρχει ισοπέδωση» «Είναι καλή η κριτική αρκεί να μην υπάρχει ισοπέδωση»

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.


Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:


Τα κυριότερα σημεία   

Για το παιχνίδι: «Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβηκε, αντίθετα χάσαμε και με ένα τρόπο που μας πληγώνει ακόμη περισσότερο. Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αντιδράσουμε. Ήταν δύσκολη η κατάσταση και έγινε ακόμη πιο δύσκολη»

Για το γεγονός πως τα εκτός έδρας ντέρμπι είναι μελανό σημείο: «Κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Χθες ήταν ένα ντέρμπι που περιμέναμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα περισσότερο από ποτέ»

Για τον Φλοριάν: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Θα περάσει από εξετάσεις και θα έχουμε τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό»

Για τη διαφορά στη βαθμολογία: «Και πριν πάμε στο Τσίρειο ήταν δύσκολο το έργο μας. Έχει μεγαλώσει η βαθμολογική απόσταση, και είναι πιο δύσκολο. Είμαστε αναγκασμένοι να μην τα παρατήσουμε. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και να προχωρήσουμε άμεσα»

Για την κριτική: «Είναι καλή η κριτική αρκεί να μην υπάρχει ισοπέδωση. Έχουμε μάθει να ενεργούμε με τις πράξεις και όχι τα λόγια. Η κριτική δεν μπορεί να πέφτει μόνο σε ένα πρόσωπο»

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Έστω και αν κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα με μεγάλη διαφορά θέλουμε μια καλή παρουσία. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία. Είναι και ευκαιρία για τον προπονητή να δει και άλλους παίκτες. Ύστερα είναι ο Εθνικός και εκεί στόχος είναι η νίκη. Πλέον πρέπει να κερδίζουμε για να μειώσουμε τη διαφορά».
561