Στο επίκεντρο ο Ιδιάκεθ που δέχεται έντονη κριτική…

Στο επίκεντρο ο Ιδιάκεθ που δέχεται έντονη κριτική… Στο επίκεντρο ο Ιδιάκεθ που δέχεται έντονη κριτική…

Σε κάθε αποτυχία ή μη νίκη της ΑΕΚ ο κόσμος της ομάδας αρχίζει να «πυροβολεί» τον Ιδιάκεθ.  


Δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό αμέσως μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Μία ήττα βέβαια που πλήγωσε πάρα πολύ μιας και οι ελπίδες για τον τίτλο απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Με το -8 από την κορυφή, το -6 από τη δεύτερη θέση και το -1 από την τρίτη Ανόρθωση είναι σίγουρα εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει η ΑΕΚ να επανέλθει.


Το να υπάρξει κάποια αντίδραση ή κάποια αλλαγή είναι δύσκολο. Δεν μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ μετά από μία αποτυχία να πανικοβάλλεται και να θέτει θέμα προπονητή. Ο Ρόκα δύσκολα θα θέσει θέμα Ιδιάκεθ. Κάποιες σκέψεις για να βελτιωθεί η κατάσταση και κάποιες συναντήσεις που θα βοηθήσουν θα γίνουν, αλλά λογικά μέχρι εκεί.

Ο κόσμος είναι απαιτητικός απέναντι στην ομάδα. Έχει όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις χρόνο με τον χρόνο. Όμως για να έχει ο κόσμος της οποιασδήποτε ομάδας απατήσεις καλό επιβάλλεται να είναι έμπρακτα δίπλα στην ομάδα. Σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι όπως αυτό κόντρα στον Απόλλωνα το να παίρνει η ομάδα 550 οπαδούς με το ζόρι είναι απογοητευτικό. 

Πηγή: themasports410