Η ώρα του Γιάννου...

Η ώρα του Γιάννου... Η ώρα του Γιάννου...

Σίγουρα σε κανέναν από το στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν άρεσαν τα σημερινά νεά (13/2) για τον χρόνο απουσίας του Φλοριάν Τολεμές από τα γήπεδα, σίγουρα όμως οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά.


Ο Γάλλος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα απουσιάζει για περισσότερο από ένα μήνα (υπολογίζεται 4-6 εβδομάδες) και θα χάσει τα επόμενα έξι με εφτά παιχνίδια της ομάδας του. Πλέον είναι ώρα για αποδείξεις από τον νεοφερμένο Απόστολο Γιάννου. Ώρα να αποδείξει γιατί αποκτήθηκε και με τα γκολ του να επαληθεύσει τις πλούσιες περγαμηνές που τον συνόδευαν όταν ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο.


Ο Έλληνας φορ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον αυριανό (14/2) επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη για να πάρει και λίγα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να βρει τον ρυθμό του. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ τον προορίζει για αντικαταστάτη του Φλοριάν στην γραμμή της επίθεσης και όλοι προσδοκούν πως ο Γιάννου θα τον δικαιώσει.

Έρχονται δύσκολα ματς, τα απαιτητικά πλέι όφ και το μοναδικό χειμερινό απόκτημα της ΑΕΚ θα πάρει στους ώμους του το βάρος του σκοραρίσματος και να αναπληρώσει τον Γάλλο Τολεμές.

Πηγή: Themasports387